Mobil abonnement med fri tale

Er du forretningsmand og derved bruger din telefon meget? Eller er du bare en af de personer der taler meget i telefon? Falder du indenfor en af disse kategorier vil det være passende at overveje fri taletid.

Dette giver dig nemlig mulighed for at tale i telefon af ubegrænset tid uden, at du behøver at tænke over ekstra regninger. Før du springer dig over de store og ikke mindst dyre mobilpakker, anbefales det at du kigger på dit nuværende forbrug.

Der er nemlig mulighed for at logge ind på dit teleselskabs hjemmeside og tjekke hvor mange timer du i de forrige måneder har snakket. Snakker du 13 timer eller derover anbefales fri tale. På den måde vil du altid være dækket ind, når du i nogle måneder snakker under 13 timer og i de måneder hvor du snakker mere. 


Et høj taletids forbrug hører tit sammen med et stort forbrug af GB data. Det anbefales derfor at du også tjekker dit tidligere dataforbrug for at vurdere, hvor meget data du har behov for. I mobilpakke med fri tale følger der datapakker med helt nede fra 0 GB og helt op til over 10 GB data om måneden. Der findes også fri data, men det anbefales kun med et forbrug langt over 10 GB/måned.

Fri taletid er altså værd at overveje hvis man bruger ens telefon meget. Man skal dog tænke over visse ting inden man springer over de store pakker. Tjek nuværende forbrug på teleselskabets hjemmeside og få et større indblik i dine behov. 


Til toppen