Rigeligt med taletid, til dem der snakker lidt mere end gennemsnittet

Snakker du omkring 15 minutter om dagen, så skal du have et mobilabonnement med 8-11 timers taletid

15 minutter om dagen, det er jo ikke særlig meget når man tænker over det og mange taler da også op omkring de 10 timers tale om måneden.

Er du en af dem der også laver meget på internettet via mobilen, så husk også at få en masse data med i dit mobil abonnement.

Stortset alle abonnementerne har FRI SMS og selv hvis du ikke sender SMS'er kan det ikke betale sig at lede efter et abonnement uden FRI SMS. Det er inkluderet og praktisk taget gratis at have FRI SMS. Tænk i højere grad over hvor meget taletid og data du skal bruge.

Det er i dag muligt, at erhverve dig det mobilabonnement, som passer perfekt til lige netop dig. Dette betyder, at der er enormt mange overflødige abonnementer som du blot skal se bort fra. Det er altså vigtigt at holde tungen lige i munden, så man ikke farer vildt i alle de valgmuligheder kan der opstå.

Det anbefales derfor at du tager dig tid til at finde det rette abonnement. Det vil nemlig være dumt at betale for meget, men det ville også være dumt at betale for lidt, så du måske risikerer at skulle betale enorme gebyrer hvis du overskrider din mobilpakke.

En ting du eksempelvis skal være meget opmærksom på, er din taletid. Er du typen der taler lidt i telefon, skal du naturligvis have et med få timers tale, men er du derimod typen der elsker at snakke i telefon, skal du måske op omkring et mobilabonnement, der giver dig 8-12 timers tale.

Er du i tvivl om, hvor mange timer du taler i telefon, skal du ikke bekymre dig. Det eneste du skal gøre er nemlig blot, at logge ind på dit teleselskab og finde ud af hvor mange timer du har talt i de forgående måneder. Er du typen der taler 8-10 timer om måneden, kan det klart anbefales at du bestiller et mobilabonnement med 8-12 timers tale. Så er du godt dækket ind, hvis der skulle komme en måned hvor du taler lidt mere end du plejer.


Til toppen