Et mobil abonnement med 4-7 timer er det mest almindelige, og det fleste danskere vælger.

Mobil abonnementerne i 4-7 timers kategorien er de mest købte.

Hvis du snakker omkring 10 minutter om dagen, så er det også indenfor denne kategori at du skal finde dit mobilabonnement.

Der er stor variation i forhold til hvor meget Data der følger med disse mobil abonnementer - dette ikke mindst fordi at selskaberne prøver at ramme så bredt som muligt og have noget for alle.

Næsten alle abonnementerne her indeholder FRI SMS, og det kan heller ikke betale sig at lede efter abonnementer uden FRI SMS for at spare penge, også selvom man aldrig sender SMS'er. Det er en stortset gratis service for selskaberne og dermed også for dig.

Står du og skal til at vælge et nyt mobilabonnement, så er der adskillige valgmuligheder. De mange alternativer giver dig naturligvis muligheden for at finde det mobilabonnement, som passer helt perfekt til lige netop dig. I denne sammenhæng, er det helt essentielt at finde ud af hvor stort et behov for taletid du har. Der findes et utal af pakker, med både 0 timers taletid og helt op til fri tale.

Ved du ikke hvor timer du snakker i din mobil hver måned, så er det ganske let at finde ud af. Man kan nemlig altid logge ind på ens teleselskab og få et overblik over ens forbrug.

Er man eksempelvis typen der snakker ca. 4-6 timer om måneden, ville et mobilabonnent med 4-7 timers tale passe helt perfekt til dig.

Med 7 timer ville du nemlig altid være godt dækket ind, hvis der nu skulle komme en måned hvor du snakker lidt mere end normalt. Det vil nemlig ikke komme til at koste dig ekstra, så længe du holder dig inden for de 7 timers tale.

Ved nogle teleselskaber, kan du endda danne din helt egen mobilpakke, og dermed vælge fx hvor mange timers tale og antal GB data samt din SMS takst.

Du skal dog være opmærksom på, at dette som regel er dyrere end normalt. Det anbefales dog at man tænker sig godt om inden man vælger det endelige abonnement, da der findes et utal af muligheder til forskellige priser. 


Til toppen