Et billigt mobil abonnement - til dig der ikke snakker så meget

Vi har gjort det lidt lettere at finde det mobilabonnement som passer til dig som ikke snakker så meget.

Ovenfor er listen med de mobil abonnementer som indeholder 1-3 timers taletid. Mange af disse abonnementer har også lidt data med og langt størstedelen har FRI SMS.

Mobilabonnementer med 1-3 timers tale er for dig som ikke taler særlig meget i hverdagen. 3 timer virker umiddelbart af meget, men er i realiteten meget lidt. Det er faktisk kun 6 minutter om dagen.

Ved du med sikkerhed at du ikke bruger mere end 3 timers taletid, så find et mobil abonnement på listen ovenfor, som passer dine behov i forhold til data og SMS også. 
Da SMS nu om dage ikke koster selskaberne særlig meget, er disse ofte gratis i mange abonnementer. Du behøver ikke sende mange SMS før det kan betale sig at have FRI SMS. 

Der er i dag et hav af muligheder, når det kommer til valg af mobilabonnement. 
Det er vigtigt at være klar over, hvilke behov man har, så man hverken betaler for lidt og dermed nøjes eller betaler for meget, uden at bruge pakken fuldt ud.

Noget helt centralt, er hvor meget man snakker i telefon, da man i dag enten betaler for data eller taletid. Der findes adskillige pakker med taletid fra 0 timer og så helt op til fri tale.
For at finde ud af, hvor stort et behov man har af taletid, kan man logge ind på ens mobilselskab og se hvor mange timer man har brugt i de forrige måneder.

Snakker man ikke mere end 2 timer om måneden, anbefales et mobilabonnement med 3 timers taletid. I nogle måneder taler man nemlig mere end 2 timer og andre måneder taler man mindre.

Med 3 timers taletid er man med dét behov altid sikret og man behøver derfor ikke at bekymre sig om, at der kommer en ekstra regning ind af døren. Når dette er gjort skal man finde en pågældende mobilpakke der også dækker ens behov for data. Her kan man ligeledes tjekke ens tidligere forbrug af GB data, for at sikre sig at man ikke køber for mange GB. 

Der er altså mange valgmuligheder der hurtigt kan gøre det rodet og det anbefales derfor, at man tager sig god tid til at vælge det rette abonnement. Man kan ved nogle mobilselskaber danne sin egen mobilpakke, ved at vælge antallet af taletids timer og antal GB data - dette er dog en smule dyrere end normalt. 


Til toppen